Postres‎ > ‎

Brioix amb gotes de xocolata i taronja confitada

Ingredients:
  • ½ sobre de llevat
  • 40 g de llet
  • 170 g de farina
  • 2 ous
  • un pessic de sal
  • 100 g de mantega
  • 15 g de sucre
  • 40 g de pell de taronja confitada i picada
  • 40 g de gotes de xocolata resistents a la calor
Preparació:
 
Desfeu el llevat amb la llet tèbia. Afegiu-hi la farina, els ous i la sal i amasseu-ho bé.
A part, bateu ben fort la mantega amb el sucre i incorporeu-ho a la massa anterior de mica en mica. Afegiu-hi les gotes de xocolata i la taronja confitada i barregeu-ho.
Espereu que aquesta massa pugi una mica, tombeu-la i poseu-la a la nevera de 4 a 6 hores.
Feu boles amb el brioix i poseu-les dins de motlles untats amb mantega. Espereu que fermentin i pugin. Pinteu-les  amb ou batut pel damunt i enforneu-les durant 30 minuts a 190º.