Primers plats‎ > ‎

Arròs de terra endins

Ingredients:


- 300 g d’arròs

- 1 ceba

- 4 carxofes

- 1 llauna de calamarsets farcits

- 15 g. de moixernons

- oli d’oliva, sal i pebre


Preparació:


Poseu a remullar els moixernons en una mica d’aigua.

Talleu la ceba i els cors de les carxofes ben menuts, i poseu-los a sofregir en una paella amb oli, sal i pebre, a foc ben suau.

Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els calamarsets tallats en rodanxes, els moixernons junt amb l’aigua del remull i deixeu-ho coure tot plegat uns minuts.

Prepareu l’arròs amb el sofregit, l’arròs i aigua calenta o brou, en una proporció de dos volums d’aigua per cada volum d’arròs.

Deixeu-ho coure de 15 a 20 minuts, al vostre gust, afegint una mica d’aigua si fes falta.

Deixeu-lo covar 3-4 minuts i ja el podeu servir.