Segons plats‎ > ‎

Rap mariner

Ingredients:


  • 8 talls de rap

  • 4 gambes

  • 12 cloïsses

  • 1 ceba

  • 1 gra d’all

  • 1 tomàquet madur

  • julivert

  • 12 ametlles torrades i pinyons.

  • mig vas de brandi

  • sal, pebre negre, pebre vermell i oli d’oliva


Preparació:


Feu daurar la ceba junt amb quatre cullerades soperes d’oli, a foc lent. Quan sigui daurada, poseu-la en el vas de la batedora, junt amb el tomàquet, el gra d’all, unes branques de julivert, les ametlles pelades, un grapadet de pinyons, el brandi, una cullerada de postres de pebre vermell i sal. Tritureu-ho tot plegat, fins que quedi ben fi. Poseu-ho en una cassola, afegiu-hi els tall de rap salats i poseu-ho a coure uns cinc minuts fent la xup-xup afegiu-hi les gambes i les cloïsses, ajusteu el punt de sal i pebre, tapeu-ho bé i deixeu-ho acabar de coure uns 4 o 5 minuts més, fins que les cloïsses s’hagin obert.