Tartaletes i Vol-au vents calents:

D’espinacs i bacallà:

Poseu una base d’espinacs bullits i,al damunt uns talls de bacallà esqueixat. Cobriu-los amb all i oli i gratineu-ho al forn.

De peix i gambes:

Feu bullir el peix blanc i esmicoleu-lo. A part, fregiu les gambes i peleu-les. Feu una beixamel amb l’oli de fregir les gambes. Barregeu-ho tot i ompliu les tartaletes. Poseu-hi formatge ratllat pel damunt i gratineu-les.

De pollastre i xampinyons:

Rostiu un pit de pollastre i talleu-lo a trossets petits. Fregiu els xampinyons laminats.Feu una beixamel i afegiu-hi els xampinyons i el pollastre.Ompliu les tartaletes amb aquesta barreja, cobriu-les amb formatge ratllat i gratineu-les al forn.

De bacallà i bolets:

Fregiu un gra d’all amb oli d’oliva i retireu-lo. En el mateix oli fregiu-hi el bacallà esqueixat i els bolets (fredolics i llenegues) i, quan estiguin cuits, afegiu-hi un ou batut i remeneu fins que estigui cuit. Ompliu les tartaletes.