Segons plats‎ > ‎

Rap amb salsa de nous

 
 
Ingredients:
  •  4 filets de rap
  •  100 g de nous pelades
  •  1 porro
  •  1 cullerada de farina de galeta
  •  4 grans d’all
  •  1 cullerada de farina blanca
  •  1 vas de brou de peix
  •  julivert
  •  oli, sal pebre i vinagre

 

Preparació:
 
Tritureu la meitat de les nous amb 2 grans d’all, la farina de galeta i una cullerada de julivert picat. Salpebreu els talls de rap, tireu-hi aquesta barreja i un raig d’oli d’oliva pel damunt i coeu-ho al forn durant 20 minuts a 200 graus. Mentrestant, prepareu una salsa sofregint el porro i els 2 grans d’all tallats ben petits, amb una mica d’oli. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi la farina blanca, remeneu-ho bé i afegiu-hi el brou de peix amb un raig de vinagre. Deixeu-ho espessir, afegiu-hi la resta de nous i deixeu-ho acabar de coure 5 minuts més. Serviu el rap amb la salsa pel damunt, junt amb el suc que obtindreu al escurar la plata on heu cuit el rap.