Rap amb salsa de nous

Ingredients:

  • 4 filets de rap
  • 100 g de nous pelades
  • 1 porro
  • 1 cullerada de farina de galeta
  • 4 grans d’all
  • 1 cullerada de farina blanca
  • 1 vas de brou de peix
  • julivert
  • oli, sal pebre i vinagre

Preparació:

Tritureu la meitat de les nous amb 2 grans d’all, la farina de galeta i una cullerada de julivert picat. Salpebreu els talls de rap, tireu-hi aquesta barreja i un raig d’oli d’oliva pel damunt i coeu-ho al forn durant 20 minuts a 200 graus. Mentrestant, prepareu una salsa sofregint el porro i els 2 grans d’all tallats ben petits, amb una mica d’oli. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi la farina blanca, remeneu-ho bé i afegiu-hi el brou de peix amb un raig de vinagre. Deixeu-ho espessir, afegiu-hi la resta de nous i deixeu-ho acabar de coure 5 minuts més. Serviu el rap amb la salsa pel damunt, junt amb el suc que obtindreu al escurar la plata on heu cuit el rap.