Primers plats‎ > ‎

Amanida de bacallà i patates amb romesco


Ingredients:
  • Patates bullides amb pell
  • Bacallà esqueixat remullat
  • Olives negres
  • Enciam
Per la salsa :
  • 1 sobre de nyora trinxada
  • 1 tomàquet madur escalivat
  • 2 grans d’all escalivats
  • 30 g d’ametlles torrades
  • 30 g d’avellanes torrades
  • sal, oli, vinagre, pebre i una mica de bitxo si us agrada picant
Preparació:
Peleu i talleu les patates a rodanxes. Afegiu-hi pel damunt  el bacallà esqueixat i les olives. Acompanyeu-ho amb fulles d’enciam variades i tot plegat, amanit amb romesco.
Per la salsa:
Peleu les ametlles i les avellanes. Poseu-les junt amb la resta d’ingredients al vas de la batedora i tritureu-ho tot plegat. Ajusteu el punt de sal i pebre al vostre gust.