Segons plats‎ > ‎

Pollastre amb verdures a l’aroma de ceps

 Ingredients:
  • 4 pits de pollastre desossats
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 20g de ceps secs
  • oli, sal, bitxo i salsa de soja

 

Preparació:
 
Comenceu rentant els ceps i deixant-los en remull.
Talleu totes les verdures a tires primetes i fregiu-les amb oli a foc viu. Quan es comencin a daurar, afegiu-hi el pollastre tallat a daus petits, sal i una mica de bitxo. Deixeu-ho coure fins que el pollastre agafi color i poseu-hi els ceps i l’aigua del remull, deixant-ho coure a foc suau fins que no hi quedi aigua. Afegiu-hi la salsa de soja i continuar amb el foc encès un minut, tot remenant.
Podeu servir aquest plat acompanyat amb arròs o patates fregides