Primers plats‎ > ‎

Macarrons amb tomàquets i olives

Ingredients:



  • 2 tomàquets vermells frescos

  • 8 tomàquets confitats

  • 100 g. d’olives negres sense pinyol

  • 250 g. de macarrons

  • oli d'oliva, sal i pebre





Preparació:



Escaldeu i peleu els tomàquets frescos.

Talleu a daus ben petits els dos tipus de tomàquets.

Prepareu la salsa barrejant els tomàquets i les olives negres tallades a rodanxes. Amaniu-ho amb abundant oli d’oliva, sal i pebre.

Deixeu-la a la nevera.

Bulliu els macarrons i un cop cuits i escorreguts tireu-hi pel damunt la salsa i serviu-ho.

Per preparar els tomàquets confitats: Escaldeu uns tomàquets secs durant 2 o 3 minuts en aigua bullint. Escorreu-los, cobriu-los amb oli d’oliva  i deixeu-los uns 20 minuts al forn a 110º. Si no els gasteu tots, els podeu guardar en el mateix oli.