Postres‎ > ‎

Pastís de poma i xocolata amb sorra dolça

 Ingredients i preparació:
Per fer la massa:
  •  150 g de farina
  •  90 g de sucre glaç
  •  70 g de mantega
  •  1 ou
Barregeu tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia.
Unteu un motlle amb mantega i folreu-lo amb aquesta masa, procurant que no quedi gaire gruixut.
Podeu congelar la massa que sobra i fer-la servir un altre dia.
 
Per fer el farcit de poma i xocolata:
  •  400 g de poma pelada i tallada a trossos grans
  •  80 g de gotes de xocolata resistents a el calor
  •  50 g de sucre moreno
Barregeu tots els ingredients i repartiu-los sobre la massa.
 
Per fer la sorra dolça:
  • 40 g de mantega
  • 40 g de sucre moreno
  • 10 g de cacau en pols
  • 50 g de farina
  • 20 g de pols d’ametlla
Bateu la mantega i el sucre moreno. Afegiu-hi el cacau en pols, la farina i la pols d’ametlla i barregeu-ho amb els dits fins que quedi una massa amb textura de sorra.Escampeu-la per sobre el pastís ienforneu-lo a 210º durant 30 minuts.
Deixeu-lo refredar i empolsineu-lo amb sucre glaç.
Es recomanable menjar-se aquest pastis al capde 3-4 hores de treure’l del forn.