Primers plats‎ > ‎

Cigrons amb botifarra negra i pinyons

Ingredients:
 
  • 600 g de cigrons cuits
  • 8 talls de botifarra negra de 2-3 cm.
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • 25 g de pinyons
  • 40 g de panses sultanes
  • sal, pebre i oli
  • julivert, farigola
 
 
Preparació:
 
Talleu la ceba, els alls i la pastanaga ben petits. Poseu-los a sofregir en una paella amb oli, sal i pebre. Quan la ceba comenci a rossejar, afegiu-hi els pinyons, les panses remullades, julivert picat i una mica de farigola. Deixeu-ho coure un parell de minuts, afegiu-hi els cigrons i remeneu-ho bé tot plegat.
Apart, en una paella antiadherent ben calenta, poseu-hi els talls de botifarra negra i enrossiu-los pels dos costats. Serviu els cigrons amb un parell de talls de botifarra pel damunt.