Primers plats‎ > ‎

Tallarines amb moixenons

 
 
 
Ingredients:
  • 300-400 g de tallarines
  • 25g de moixernons
  • 1 o 2 grans d’all
  • 50 g de mantega
  • julivert fresc
  • oli, sal i pebre
  • formatge ratllat

 

Preparació:
 
Poseu els moixernosns a remullar.
Col-loqueu els grans d’all tallats a miques en una paella amb oli i, quan comencin a daurar-se afegiu-hi els moixernons. Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l’aigua del remull, sal i pebre. Quan s’hagi evaporat l’aigua, incorporeu-hi el julivert fresc picat i apagueu el foc.
Bulliu les tallarines amb aigua i sal. Escorreu-les i afegiu-hi la mantega i la salsa de moixernons.
Serviu-ho tot seguit, acompanyat de formatge ratllat.