Postres‎ > ‎

Teules

 Ingredients:
  •  225 g de sucre llustre
  •  3 ous
  •  100 g de farina
  •  100 g de granet d’ametlla
  •  100 g de taronja confitada a daus
  •  un polset de vainilla

 

Preparació:
 
Dins d’un bol bateu el sucre i els ous fins que el sucre quedi desfet. Afegiu-hi el granet d’ametlla, la taronja confitada i la vainilla. Barregeu i incorporeu-hi la farina.
Unteu la llauna d’anar al forn amb oli i escudelleu la pasta en topets separats. Aplaneu cada topet amb els dits (untats amb ou) fins que siguin plans i rodons. Pinteu-los amb ou batut.
Coeu al forn a 180º durant 8 minuts aproximadament (les teules han de quedar daurades dels costats i d’un color més suau del mig).
Una vegada fredes, es poden banyar amb xocolata de cobertura (només la meitat).