Postres‎ > ‎

Cake de coco i pastanaga

Ingredients:
  • 60g de mantega pomada
  • 40g de nata líquida
  • 40g de sucre moreno
  • 40g de sucre glaç
  • 1 ou
  • 10g de farina integral
  • 20g de farina
  • 20g de fécula de blat de moro (maicena)
  • 1 cullerada de postres d’impulsor
  • 50g de coco ratllat
  • 80g de pastanaga ratllada
  • pell de taronja ratllada
Pel xarop: 30g de sucre + 10ml d’aigua
                 1 cullerada de rom
  • xocolata “sacher” per cobrir
Preparació:
 
Barregeu tots els ingredients  i bateu-los durant dos minuts. Poseu aquesta massa en un motlle de cake i coeu-lo a 170º durant 20 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar.
Feu bullir l’aigua i el sucre. Afegiu-hi el rom. Pinteu el cake amb aquest xarop. Cobriu-lo amb xocolata “sacher” i decoreu-lo amb coco ratllat.
Aquest pastís també es bo d’un dia per l’altre guardat a la nevera.