Primers plats‎ > ‎

Canelons de bolets

Ingredients:
  • 300 g de xampinyons
  • 1 bossa de ceps secs
  • 1 ceba
  • 1 caixa de canelons
  • farina
  • llet
  • salsa beixamel
  • oli, sal i pebre
Preparació:
 
Poseu la ceba tallada a miques en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els xampinyons tallats en làmines i els ceps remullats tallats petits. Deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts i afegiu-hi l’aigua de remullar els ceps, sal i pebre. Quan s’hagi evaporat l’aigua, tireu-hi una cullerada sopera de farina i remeneu-ho;afegiu-hi ½ vas de llet i deixeu-ho coure sense deixar de remenar. Si queda massa espès, afegiu-hi una mica més de llet.
Farciu els canelons amb aquesta pasta, cobriu-los de salsa beixamel i formatge ratllat i gratineu-los.