Primers plats‎ > ‎

Amanida de mongetes tendres i pasta

Ingredients:
 
  • 500 g de mongetes tendres
  • 200 g de pasta (tallarines, llaços....)
  • ¼ pebrot verd
  • ¼ pebrot vermell
  • ½ ceba tendra
  • 25 g d’ametlles i 25 g de nous
  • oli, vinagre, sal i pebre
Preparació:
 
Talleu les mongetes tendres en tires, bulliu-les 10 minuts amb aigua i  sal. Un cop cuites, refredeu-les amb aigua freda i deixeu-les escórrer. Bulliu la pasta seguin les instruccions del fabricant, refredeu-la amb aigua i deixeu-la escórrer.
Talleu els pebrots i la ceba a daus ben petits i poseu-ho a macerar tot junt en un pot amb una vinagreta suau d’oli, vinagre, sal i pebre. Tritureu les ametlles i les nous, torreu-les en una paella a foc suau amb una mica d’oli, sense parar de remenar i vigilant que no es cremi.
Amaniu la pasta amb la maceració de pebrot i ceba i les mongetes amb l’oli d’ametlles i nous. Serviu-ho tot plegat.