Primers plats‎ > ‎

Amanida de maduixes i fruits secs amb cruixent de formatge

Ingredients:
  • varietat d’enciams
  • maduixes
  • barreja de fruits secs
  • panses
  • formatge de cabra
  • unes llesques de pa tallades ben primes
  • oli d’oliva, vinagre de Mòdena, sal i pebre

 

Preparació:
Esbocineu els fruits secs en el morter i feu-ne trossos petits. Talleu les maduixes en daus.
Torreu les llesques de pa, poseu-hi al damunt uns talls de formatge de cabra, gratineu-les un parell de minuts al forn i talleu-les a daus.
En un bol, poseu-hi la barreja d’enciams, els daus de maduixa, les panses, els fruits secs trencats, barregeu-ho bé. Afegiu-hi sal, pebre i amaniu-ho amb  l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena. Afegiu-hi els daus cruixents de formatge pel damunt i serviu-ho abans no es refredi.