Segons plats‎ > ‎

Lluç amb salsa de pinyons

Ingredients:
 
  •  4 talls de lluç
  •  250 gr. de tomàquets naturals
  •  6 grans d’all
  •  75 gr. de pinyons
  •  250 ml. d’aigua
  •  suc de llimona, llorer, julivert
  •  oli d’oliva, sal i pebre

 

Preparació:
 
Salpebreu els tall de lluç i regueu-los amb suc de llimona.
Escaliveu els tomàquets i els grans d’all. Peleu-los i tritureu-los junt amb els pinyons fins que quedi una salsa ben fina.
En una cassola que pugui anar al forn, poseu-hi oli, afegiu-hi la salsa, una fulla de llorer i deixeu-ho coure lentament fins que s’hagi reduït.
Afegiu-hi un vas d’aigua (o de fumet) i quan començi a bullir, ajusteu el punt de sal i afegiu-hi els talls de lluç. Coeu-ho al forn, a 180 graus durant uns 10-12 minuts.
Serviu-ho tot seguit, adornat amb una mica de julivert picat.