Primers plats‎ > ‎

Fideus amb ceps i llagostins

Ingredients:
  •  1 tomàquet petit
  •  1 ceba mitjana
  •  1 pebrot verd petit
  •  2 grans d’all
  •  4 o 8 llagostins
  •  1 bossa de ceps secs
  •  oli, sal i pebre
  •  300 g de fideus gruixuts

 

Preparació:
 
Poseu els llagostins a fregir en una paella i treieu-los quan siguin rossos.En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba, el pebrot, els grans d’all i el tomàquet a foc lent, fins que tot estigui ben tou.
Poseu aigua al foc i poseu-hi els ceps esbandits. Deixeu que vagin bullint de manera que es vagin estovant mentre es va fent el sofregit.
Col-loqueu l’aigua, els ceps, el sofregit i els llagostins en una cassola i, quan bulli, tireu-hi els fideus i una mica de pebre al gust. Es poden fer caldosos o més secs, segons la quantitat d’aigua i el gust de cadascú.