Postres‎ > ‎

Mousse de xocolata amb delcifruit de pera

Ingredients:

Per fer la crema anglesa:

  • 50 g de llet
  • 50 g de nata líquida
  • 1 rovell d’ou
  • 10 g de sucre
Per fer la mousse:
  • 1 fulls de gelatina
  • 100 g de xocolata de cobertura negra
  • 180 g de nata muntada
  • 150 g de delcifruit de pera
Preparació:
 
Feu primer la crema anglesa: Poseu la llet a bullir. Bateu el rovell i el sucre fins que tingui un color blanquinós. Afegiu-hi una mica de llet bullint sense deixar de remenar i després la llet que quedi. Poseu la crema a escalfar sense deixar de remenar fins que espesseixi una mica. La crema no ha de bullir en cap moment, perquè es tallaria.
Traieu la crema del foc i afegiu-hi la gelatina hidratada.
Tireu la crema calenta damunt la xocolata. Remeneu una mica i deixeu-ho reposar 2 minuts. Bateu-ho amb la batedora i afegiu-hi la nata muntada de mica en mica.
Poseu una base de delcifruit de pera en un vas baix i ample i al damunt la mousse de xocolata. Podeu adornar-ho amb uns rínxols de xocolata blanca. Deixeu-ho a la nevera 3-4 hores. També podeu servir-ho acompanyat de nata.