Primers plats‎ > ‎

Saltat de verdures amb formatge i nous

Ingredients:


  • Verdures variades que tingueu a mà: ceba, pastanaga, carbassó, pebrot, albergínia, xampinyons, espàrrecs, bròquil....

  • 40 gr de tomàquets secs

  • 50 gr de nous pelades

  • 100 gr de formatge emmental

  • oli d'oliva, sal i pebre


Preparació:


Poseu a remullar els tomàquets  en una tassa d’aigua una o dues hores abans de preparar la recepta.

Talleu les verdures a daus i/o a tires, inclosos els tomàquets remullats.

Poseu al foc una paella amb 6 cullerades soperes d’oli d’oliva i quan sigui calent, afegiu-hi les verdures.

Salteu-ho tot plegat uns 10 minuts sense deixar de remenar amb el foc més aviat fort.

Salpebreu-ho al vostre gust. Afegiu-hi les nous partides a octaus i el formatge tallat a daus i deixeu-ho acabar de coure fins que el formatge es fongui.

Podeu servir-ho acompanyat d’unes torradetes.