Segons plats‎ > ‎

Calamars farcits

Ingredients:


  • 8 calamars mitjans
  • 200 g de trinxat de vedella
  • 200 g de trinxat de porc
  • 1 ceba
  • 2 carxofes
  • 20 g de ceps secs
  • Pinyons
  • 1 ou
  • sal, pebre, oli d’oliva

Preparació:


Poseu a remullar els ceps en una tassa d’aigua.

Barregeu la carn trinxada de vedella i porc amb l’ou, un grapadet de pinyons, sal i pebre.

Netegeu els calamarsos, farciu-los amb la carn trinxada i cosiu-los amb un escuradents. Talleu la ceba a daus menuts i poseu-la a sofregir en una cassola amb una mica d’oli. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi els calamarsos i els ceps amb l’aigua del remull.

Netegeu i talleu les carxofes a octaus. Afegiu-les a la cassola i deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts. Afegiu aigua o brou si cal. Ajusteu el punt de sal i ja ho podeu servir.