Primers plats‎ > ‎

Bunyols farcits de crema de bacallà

Ingredients:
  • -200 g de bacallà esqueixat
  • -1 cullerada sopera de farina
  • -1 ceba
  • -¼ de litre de llet
  • -1 paquet de preparat de pasta choux
  • -oli, sal i pebre

 

Preparació:
 
Prepareu la crema de bacallà posant a sofregir la ceba tallada petita amb dues cullerades soperes d’oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi el bacallà esmicolat, sal i pebre. Deixeu-ho coure un parell de minuts i afegiu-hi la cullerada de farina. Remeneu-ho tot bé i sense treure-ho del foc ni deixar-ho de remenar, aneu-hi afegint la llet, poc a poc. Deixeu-ho coure fins que quedi una crema uniforme. Passeu-ho per la batedora per tal que quedi ben fina.
Prepareu la pasta choux i feu uns bunyols de vent fregint boles de la mida d’una cullerada de cafè en oli abundant. Escorreu els bunyols en paper absorbent i farciu-los de crema de bacallà utilitzant una xeringa gran (la podeu aconseguir a la farmàcia)