Primers plats‎ > ‎

Coca d’espinacs

Ingredients:
 
  • una làmina de pasta de full
  • 500 g d’espinacs frescos
  • 70 g de bacon tallat a quadrats petits
  • 70 g de panses sultanes
  • 70 g de pinyons
  • tomàquet per amanir
  • olives verdes
  • formatge ratllat
Preparació:
 
Saltegeu el bacon, els pinyons i les sultanes en una paella amb oli d’oliva. Quan estigui una mica ros, afegiu-hi els espinacs (talleu-los una mica amb les tisores) i deixeu-ho coure fins que els espinacs hagin perdut l’aigua. Afegiu-hi la sal.
Retalleu un quadrat o un cercle de pasta de full. Punxeu-lo bé i amaniu-lo amb una mica d’oli d’oliva. Poseu-hi els espinacs pel damunt, tapeu-ho amb tomàquet verd tallat ben prim i afegiu-hi olives verdes picades. Saleu-ho .
Coeu-ho al forn a 190º durant 30 minuts aproximadament (la plata ha d’estar a la meitat baixa del forn). Quan gairebé estigui, afegiu-hi el formatge ratllat i gratineu-ho.