Segons plats‎ > ‎

Rap amb ceps, gambetes i cigrons

 Ingredients:
  •  8 talls de rap
  •  8 o12 gambetes segons la mida
  •  250 g. de cigrons cuits
  •  30 g de ceps secs
  •  1 ceba a poder ser tendra
  •  oli, farina, sal i pebre

 

Preparació:
 
Per preparar l’acompanyament, primer poseu a remullar els ceps en una tassa d’aigua. Sofregiu la ceba tallada ben petita.
Quan comenci a ser rossa afegiu-hi els ceps tallats a miques i les gambetes. Deixeu-ho coure tot plegat uns minuts i afegiu-hi els cigrons i l’aigua de remullar els ceps. Ajusteu la sal i el pebre i deixeu-ho coure tot plegat uns minuts, per tal que es reparteixin tots els sabors. Procureu que hi quedi part del suc.
En paral·lel, saleu i enfarineu el rap. Fregiu-lo en oli abundant i ben calent. Finalment poseu els talls de rap al fons d’una plata, tireu-hi per sobre l’acompanyament i ja ho podeu servir.