Rissotto de gambes i moixernons

Ingredients:

  • 8 gambes vermelles mitjanes
  • 20 g de moixernons secs
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 300 g arròs llarg
  • espines de peix
  • sal, pebre, oli

Preparació:

Poseu a remullar els moixernons en una tassa d’aigua.

Talleu la ceba i el pebrot a daus menuts i poseu-los a sofregir amb una mica d’oli, sal i pebre .

Peleu les gambes. Poseu una olla al foc amb una mica d’oli. Afegiu-hi els caps i les pells de les gambes, les espines i deixeu-ho enrossir. Afegiu-hi de 1,5 a 2 litres d’aigua i deixeu-ho bullir uns 10 minuts.

Prepareu el rissotto en una paella, amb el sofregit, les gambes, els moixernons junt amb l’aigua del remull i l’arròs. Aneu-hi afegint el brou de peix fins que l’arròs sigui cuit.