Segons plats‎ > ‎

Bacallà amb salsa de ceps

Ingredients:
  • 4 talls de bacallà (morro o penca)
  • 10 g de ceps secs
  • 1 ceba
  • 1 vas de llet
  • farina, sal, pebre negra i oli
Preparació:
 
Poseu a remullar els ceps en mig vas d’aigua. Piqueu la ceba ben petita i poseu-la a sofregir amb una mica d’oli. Quan sigui rossa, afegiu-hi els ceps, junt amb l’aigua del remull i deixeu-ho coure fins que s’hagi evaporat tota l’aigua. Afegiu-hi una cullerada de postres de farina ben plena, remeneu-ho bé i afegiu-hi la llet de mica en mica de forma similar a una salsa beixamel. Tritureu-ho amb la batedora i ajusteu el punt de sal i pebre.
En una paella amb oli ben calent, fregiu bacallà enfarinat, a foc fort i retireu-lo. Tireu-hi la salsa pel damunt i ja ho podeu servir.