Primers plats‎ > ‎

Fideus amb ceps i foie

Ingredients:
  •  250 g de fideus entrefins
  •  1 ceba
  •  1 tomàquet madur
  •  1 bossa de ceps deshidratats
  •  brou de carn o verdures
  •  foie
  •  oli d’oliva, sal i pebre

 

Preparació:
 
Poseu els ceps a remullar en aigua calenta. Mentrestant, en una cassola amb oli sofregiu-hi la ceba tallada ben fina. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi el tomàquet ratllat. Un parell de minuts després, afegiu-hi els ceps tallats a miques (reservant l’aigua del remull) i deixeu-ho coure, fins que sigui ben ros.
Afegiu-hi els fideus, l’aigua del remull i el brou. Deixeu-ho coure uns 5 minuts (mireu el temps indicat pel fabricant de la pasta). Deixeu-ho reposar uns 10 minuts, per tal que els fideus absorbeixin el suc que quedi i afegiu-hi el foie al gust, tallat ben petit. Remeneu-ho fins per tal que els daus de foie es comencin a desfer i ja ho podeu servir.