Primers plats‎ > ‎

Tallarines a la crema de ceps i pernil

 
 
Ingredients:
  •  300 – 400 g de tallarines
  •  25 g de ceps
  •  50 g de pernil salat
  •  200 g de nata
  •  1 ceba
  •  oli, sal i pebre
  •  formatge parmesà ratllat

 

Preparació:
 
Renteu els ceps, talleu-los ben petits i poseu-los a bullir en mig vas d’aigua durant cinc minuts.
Sofregiu la ceba a foc lent . Quan es comenci a enrossir,baregeu-la amb la nata i tritureu-la.
Talleu el pernil en trossets petits i sofregiu-lo. Afegiu-hi els ceps amb l’aigua de bullir i deixeu-ho reduir. Ajunteu-hi la nata amb la ceba i deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts a foc fort. Ajusteu la sal i el pebre al vostre gust.
Bulliu les tallarines i serviu-les tot seguit amb la salsa i el formatge parmesà ratllat.