Segons plats‎ > ‎

Conill a l'aroma d'all i romaní

Ingredients:

  • 1 conill tallat a trossos

  • 1 cabeça d’alls

  • 1 branca de romaní

  • 1 got de vi blanc

  • Un grapat d’ametlles torrades

  • Julivert

  • Oli, sal i pebre


Preparació:


Agafeu els grans d’una cabeça d’alls amb pell i tot, i aixafeu-los amb un ganivet. Fregiu-los en una cassola amb oli d’oliva fins que siguin daurats i traieu-los del foc.

Salpebreu els talls de conill i daureu-los en el mateix oli, per totes dues bandes. Quan el conill sigui ben daurat afegiu a la mateixa cassola una branca de romaní, els alls i un got de vi blanc. Ho deixem coure tot junt foc lent de 45 a 50 minuts, afegint aigua a mida que vagi fent falta. Prepareu una picada triturant amb la batedora les ametlles, el julivert, un polsim de sal i mig vas d'aigua. Quan el conill ja sigui tendre afegiu-hi la picada i deixeu-ho coure tot plegat 10 minuts més, tanqueu el foc i deixeu-ho reposar fins a l’hora de servir-ho.