Pastís de préssec

Ingredients:

Per la base:

  • 200 g de farina de força
  • un polsim de sal
  • 20 g de sucre
  • 100 g de mantega
  • 1 rovell d’ou
  • 4 cullarades soperes d’aigua

Pel farcit:

  • 300 g d’orellanes de préssec
  • 200 ml de llet (un vas )
  • 200 ml de nata líquida
  • 2 ous i 1 rovell
  • 50 g de sucre
  • 50 g de granet d’ametlla

Preparació:

Prepareu la base barrejant tots els ingredients (la mantega a temperatura ambient). Folreu un motlle amb aquesta massa i punxeu-la amb una forquilla.Poseu-hi les orellanes tallades a miques.

Barregeu la llet, la nata, el sucre i els ous. Passeu-ho pel colador xinès i tireu-ho per sobre les orellanes. Afegiu-hi el granet d’ametlla.

Poseu-ho al forn a 180º durant 30 minuts.

Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre glaç.