Postres‎ > ‎

Pastís de préssec

 Ingredients:
Per la base:
  •  200 g de farina de força
  •  un polsim de sal
  •  20 g de sucre
  •  100 g de mantega
  •  1 rovell d’ou
  •  4 cullarades soperes d’aigua
Pel farcit:
  •  300 g d’orellanes de préssec
  •  200 ml de llet (un vas )
  •  200 ml de nata líquida
  •  2 ous i 1 rovell
  •  50 g de sucre
  •  50 g de granet d’ametlla

 

Preparació:
 
Prepareu la base barrejant tots els ingredients (la mantega a temperatura ambient). Folreu un motlle amb aquesta massa i punxeu-la amb una forquilla.Poseu-hi les orellanes tallades a miques.
Barregeu la llet, la nata, el sucre i els ous. Passeu-ho pel colador xinès i tireu-ho per sobre les orellanes. Afegiu-hi el granet d’ametlla.
Poseu-ho al forn a 180º durant 30 minuts.
Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre glaç.