Primers plats‎ > ‎

Amanida tèbia de calamars i pinyons torrats

Ingredients:
  • Enciam, escarola i rúcula
  • 400 g de calamars
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • 50 g de pinyons
  • 1 llimona
  • oli, pebre i sal
Preparació:
 
En una paella ben calenta, enrossiu-hi els calamars tallats petits durant un parell de minuts. Afegiu-hi oli d’oliva, els grans d’all i el julivert ben picats, sal i pebre. Deixeu-ho acabar de coure mig minut més i deixeu-ho reposar.
Torreu els pinyons en una paella amb una mica d’oli procurant que no es cremin.
Prepareu una base amb enciam, escarola i rúcula a cada plat. Tireu-hi pel damunt els calamars amb el suc i l’oli de la cocció i els pinyons torrats. Finalment ho acabeu d’amanir amb el suc de la llimona.