Postres‎ > ‎

Mousse de iogurt

Ingredients:
 
  •  200 ml de llet
  •  150 g de nata muntada
  •  5 iogurts
  •  5 fulls de gelatina
  •  125 g de sucre
  •  1 base de pasta de galeta
  •  melmelada de maduixa o de fruites del bosc
 
Per fer la pasta de galeta:
  • 250 g de farina
  • 100 g de sucre
  • 100 g de mantega
  • 1 ou
  • 1 cullerada de llevat químic
Barregeu tots els ingredients i cobriu un motlle amb molt poc gruix de pasta. Punxeu la pasta amb una forquilla. Enforneu a 180º durant 10 minuts.
Preparació:
 
Desfeu la gelatina amb la llet ( escalfant-la ) i barregeu-la amb els iogurts i el sucre.Afegiu-hi la nata.
Poseu la mousse dins el motlle de pasta de galeta i deixeu-la a la nevera un mínim de sis hores.
Cobriu-la amb la melmelada.
Per fer la pasta de galeta:
 250 g de farina
 100 g de sucre
 100 g de mantega
 1 ou
 1 cullerada de llevat químic
Barregeu tots els ingredients i cobriu un motlle amb molt poc gruix de pasta. Punxeu la pasta amb una forquilla. Enforneu a 180º durant 10 minuts.