Mousse de iogurt

Ingredients:

    • 200 ml de llet
    • 150 g de nata muntada
    • 5 iogurts
    • 5 fulls de gelatina
    • 125 g de sucre
    • 1 base de pasta de galeta
    • melmelada de maduixa o de fruites del bosc

Per fer la pasta de galeta:

    • 250 g de farina
    • 100 g de sucre
    • 100 g de mantega
    • 1 ou
    • 1 cullerada de llevat químic

Barregeu tots els ingredients i cobriu un motlle amb molt poc gruix de pasta. Punxeu la pasta amb una forquilla. Enforneu a 180º durant 10 minuts.

Preparació:

Desfeu la gelatina amb la llet ( escalfant-la ) i barregeu-la amb els iogurts i el sucre.Afegiu-hi la nata.

Poseu la mousse dins el motlle de pasta de galeta i deixeu-la a la nevera un mínim de sis hores.

Cobriu-la amb la melmelada.

Per fer la pasta de galeta:

250 g de farina

100 g de sucre

100 g de mantega

1 ou

1 cullerada de llevat químic

Barregeu tots els ingredients i cobriu un motlle amb molt poc gruix de pasta. Punxeu la pasta amb una forquilla. Enforneu a 180º durant 10 minuts.