PLUM CAKE DE POMES I NOUS

4 OUS

150 CC OLI

3 POMES GOLDEN

150 GRS. NOUS PELADES

1 SOBRE DE LLEVAT

200 GRS. SUCRE

200 GRA. FARINA

1 CULLERADA PETITA DE VAINILLA (SUCRE) o UN POLSIM DE CANYELLA (a gust de la cuinera)

Encendre el forn a 180º.

Batre els ous amb el sucre. Afegir l'oli i remenar. Barrejar la vainilla o canyella, la farina amb el llevat i afegir-ho, poc a poc, a la barreja dels ous. Pelar i tallar les pomes a "quadrats" o be ratllar-les (cal frotar-les amb llimona perquè no s'ennegreixin). Afegir-les a la barreja. Trossejar les nous i afegir-les a la barreja. Es poden reservar 3 ó 4 nous senceres per guarnir el pastís Abocar-ho tot en un motlle de "plum cake" untat amb mantega i farina, o folrat amb paper greixat. Posar-ho al forn 50'