Primers plats‎ > ‎

Pastis de puré de patata

Ingredients:


  • 300ml de llet

  • 500 ml d’aigua

  • 125 g de flocs de puré de patata

  • 100 g de trinxat de vedella

  • 100 g de trinxat de porc

  • 1 ceba

  • Salsa de tomàquet

  • formatge ratllat

  • oli, sal i pebre


Preparació:


Poseu a bullir la llet i l’aigua amb una mica de sal i un raig d’oli. Quan bulli, apagueu el foc afegiu-hi els flocs i prepareu el puré de patata.

Sofregiu la ceba en una paella amb una mica d’oli. Quan la ceba sigui cuita afegiu-hi la carn trinxada de vedella i de porc. Aneu aixafant la carn amb una forquilla, sense treure-ho del foc, fins que la carn quedi destriada i sigui cuita.

Prepareu una salsa de tomàquet al vostre gust.  Esteneu la meitat del puré en una plata que pugui anar al forn. Tireu-hi pel damunt la carn trinxada ben repartida. Afegiu-hi la resta de puré, la salsa de tomàquet, formatge ratllat i gratineu-ho just abans de servir-ho.