Primers plats‎ > ‎

Rissotto amb albergínia i tomàquets confitats

 Ingredients per a 4 persones
  •  300 gr. d’arròs
  •  1 albergínia
  •  1 ceba
  •  50 gr. de formatge emmental
  •  brou
  •  8 tomàquets secs confitats en oli
  •  oli, sal, pebre, orenga

 

Preparació
 
Talleu la ceba, l’albergínia pelada i els tomàquets confitats tallats ben petits i poseu-ho a coure en una paella amb oli, sal i pebre, a foc suau, fins que quedi ben sofregit.
Barregeu el sofregit i l’arròs en la cassola on preparareu el rissotto. Deixeu-ho sofregir tot plegat uns minuts més i incorporeu-hi una part del brou, anant-hi afegint a mida que en vagi necessitant. Quan porti bullint 12 minuts, afegiu-hi el formatge i un polsim d’orenga. Deixeu-ho coure 5 minuts més. Apagueu el foc, tapeu-ho i deixeu covar l’arròs 5 minuts abans de servir-lo.