Copafiore

Per fer la suprema de cava:

    • 70 ml de cava
    • 70 ml de nata muntada
    • 1 full de gelatina
    • 15 g de sucre

Desfeu la gelatina amb el cava (escalfant-ho) i afegiu-hi el sucre fins que quedi desfet (no ha de bullir). Ajunteu aquesta barreja amb la nata muntada.

Per fer la mousse de xocolata:

  • 50 g de cobertura de xocolata
    • 40 g de llet
    • 1/2 full de gelatina
    • 80 g de nata muntada

Desfeu la gelatina amb una mica de llet. Poseu la resta de la llet amb la xocolata al foc i remeneu fins que s’hagi desfet. Ajunteu-ho amb la gelatina desfeta, remeneu i afegiu-hi la nata muntada.

Muntatge:

Poseu una griottine amb una mica de kirsch al cul d’una copa de cava.

Al damunt poseu-hi la suprema de cava i deixeu-ho refredar a la nevera.

Acabeu la copa amb la mousse de xocolata.