Segons plats‎ > ‎

Cuixetes de pollastre amb carxofes i trompetes de la mort

Ingredients:


  • 8 cuixetes de pollastre

  • 4 carxofes

  • 1 grapat de trompetes de la mort

  • 1 ceba

  • 1 pebrot verd

  • 1/2 got de brandi

  • oli d'oliva, sal i pebre


Preparació:


Poseu a remullar les trompetes de la mort en una tassa d’aigua tèbia.

Marqueu les cuixetes de pollastre en una paella amb una mica d’oli. Quan les cuixetes siguin rosses, retireu-les i en la mateixa paella sofregiu la ceba i el pebrot tallats a daus ben petits.

Poseu el sofregit, les cuixetes i les carxofes tallades a octaus, en una cassola. Salpebreu-ho i poseu-ho al foc. Quan tot això estigui calent, afegiu-hi el brandi i un cop evaporat l’alcohol, afegiu-hi les trompetes de la mort junt amb l’aigua del remull. Deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts, afegint-hi una mica de brou si fes falta.