Primers plats‎ > ‎

Pebrots del “piquillo” farcits d’espinacs i ceps

 Ingredients:
  •  20 pebrots del “piquillo”
  •  15 g de ceps secs
  •  1 ceba
  •  400 g d’espinacs
  •  llet
  •  400 ml. de nata líquida
  •  farina, oli, sal i pebre

 

Preparació:
 
Bulliu els espinacs i reserveu-los. Poseu la ceba tallada a miques en una paella amb oli. Quan comenci a daurar-se, afegiu-hi els ceps remullats tallats ben petits. Deixeu-ho coure a foc lent un parell de minuts, tireu-hi l’aigua de remullar els ceps, sal, pebre i deixeu-ho coure al foc fins que s’hagi evaporat tota l’aigua. Afegiu-hi una cullerada sopera de farina, remeneu-ho bé i a continuació afegiu-hi un vas de llet, de mica en mica, sense deixar de remenar. Deixeu-ho bullir uns 4 o 5 minuts i si s’espesseix massa, afegiu-hi una mica més de llet. Finalment incorporeu-hi els espinacs ben escorreguts i ho remeneu tot plegat, deixant-ho coure un minut més. Farciu 4 pebrots per persona amb aquesta pasta. Finalment, prepareu una salsa posant a bullir la nata, amb els 4 pebrots que han sobrat, un polsim de sal, pebre i un rajolí d’oli. Deixeu-ho bullir tot plegat 10 minuts i tritureu-ho amb la batedora.
Serviu els pebrots calents coberts amb la salsa. (ho podeu escalfar al forn o al microones)