Postres‎ > ‎

Galetes de mantega

 Ingredients:
  •  250 g de mantega
  •  150 g de sucre llustre
  •  150 g de nous triturades
  •  300 g de farina
  •  1 ou

 

Preparació:
 
Desfeu la mantega al bany Maria. Afegiu-hi el sucre i barregeu-ho. Incorporeu-hi l’ou i torneu-ho a barrejar.
Afegiu-hi les nous triturades.
Passeu la farina per un colador i agregueu-la de mica en mica tot remenant amb una espàtula.
De la massa obtinguda en feu tres parts. Enrotlleu cada una de les parts en film-plàstic fent botifarres d’uns 3-4 cm de diàmetre.
Deixeu-ho reposar a la nevera fins l’endemà.
Talleu la massa en rodanxes i les poseu damunt d’un paper vegetal en una safata d’anar al forn. Poseu la safata al mig del forn a 180º fins que les galetes agafin color. (15 min. aprox.)
Tingueu cura al posar les galetes a la safata, de deixar espai entre elles ja que al escalfar-se augmenten de diàmetre i poden enganxar-se les unes amb les altres.