Postres‎ > ‎

Plum Cake

 
 
Ingredients:
  •  100 g de panses sultanes
  •  150 g de sucre
  •  100 g de granet d’ametlla
  •  150 g de fruita confitada
  •  150 g de mantega
  •  225 g de farina
  •  4 ous
  •  1/2 vas de rom
  •  pell de llimona ratllada
  •  impulsor

 

Preparació:
 
Bateu en un bol la mantega fosa, el sucre i la pell de llimona. Afegiu-hi els ous d’un en un, tot remenant.
Incorporeu-hi les panses (remullades amb el rom i escorregudes) i la meitat de la fruita confitada menys les cireres.
Afegiu-hi la farina i el llevat i barregeu-ho tot a poc a poc.
Aboqueu la meitat d’aquesta barreja en un motlle amb las parets untades de mantega.Poseu-hi les cireres i la resta de fruita confitada pel damunt i tapeu amb l’altre meitat de barreja. Escampeu el granet d’ametlla per sobre.
Poseu el motlle al forn a 180º durant uns 45 minuts aproximadament. Treieu-lo del forn quan el ganivet surti net al punxar.
Desenmotlleu (quan sigui fred) i empolsineu amb sucre glaç.