Plum Cake

Ingredients:

  • 100 g de panses sultanes
  • 150 g de sucre
  • 100 g de granet d’ametlla
  • 150 g de fruita confitada
  • 150 g de mantega
  • 225 g de farina
  • 4 ous
  • 1/2 vas de rom
  • pell de llimona ratllada
  • impulsor

Preparació:

Bateu en un bol la mantega fosa, el sucre i la pell de llimona. Afegiu-hi els ous d’un en un, tot remenant.

Incorporeu-hi les panses (remullades amb el rom i escorregudes) i la meitat de la fruita confitada menys les cireres.

Afegiu-hi la farina i el llevat i barregeu-ho tot a poc a poc.

Aboqueu la meitat d’aquesta barreja en un motlle amb las parets untades de mantega.Poseu-hi les cireres i la resta de fruita confitada pel damunt i tapeu amb l’altre meitat de barreja. Escampeu el granet d’ametlla per sobre.

Poseu el motlle al forn a 180º durant uns 45 minuts aproximadament. Treieu-lo del forn quan el ganivet surti net al punxar.

Desenmotlleu (quan sigui fred) i empolsineu amb sucre glaç.