Primers plats‎ > ‎

Coca de verdures amb pesto

Ingredients:
 
Per la coca:
 
  • 125 g de farina de força
  • 80 ml d’aigua
  • 3 g de llevat de forner liofilitzat
  • un pessic de sal
  • Per posar damunt de la coca:
  • 2 tomàquets d’amanir
  • 2 carxofes bullides
  • 2 tomàquets vermells
  • mozzarella
Pel pesto:
 
  • oli d’oliva i sal
  • un grapat de pinyons
  • fulles d’alfàbrega fresca
Preparació:
 
Comenceu fent la coca: Barregeu tots els ingredients  i amasseu-los fins que no s’enganxin a les mans. Deixeu reposar la massa dins un pot untat amb oli fins que dobli el volum.
Partiu la massa en quatre trossos i aplaneu-los amb el corró fins que quedin ben prims. Poseu-los a la plata del forn untada amb oli. Talleu els tomàquet d’amanir en rodanxes ben primes i repartiu-les per sobre de les coques. Enforneu-ho a 200º fins que quedin daurades.
Poseu al damunt  les carxofes bullides laminades molt primes, el tomàquet vermell tallat a daus petits i la mozzarella tmbé ben laminada.
Feu el pesto triturant tots el ingredients, i que cadascú se’l posi sobre la coca segons el seu gust.