Primers plats‎ > ‎

Amanida tèbia d’espàrrecs verds amb vinagreta d’avellanes

Ingredients:
  • 1 enciam
  • 1 manat d’espàrrecs verds
Per a la vinagreta:
  • oli d’oliva verge
  • vinagre de vi
  • sal
  • 1 ceba tendra
  • 50 g d’avellanes torrades
Preparació:
 
Renteu bé l’enciam, trossegeu-lo i poseu-lo al fons del plat en què se servirà. En una paella ben calenta pinzellada amb oli, salteu els espàrrecs assaonats amb una mica de sal. Quan estiguin al punt (han de quedar al dente), col-loqueu-los damunt l’enciam.
En un got barregeu dues cullerades soperes de vinagre amb cinc cullerades d’oli d’oliva,les avellanes trencades, sense arribar a estar mòltes,la ceba tendra tallada i una mica de sal. Bateu-ho tot bé perquè es barregin els ingredients i regueu l’amanida amb aquesta vinagreta.