Primers plats‎ > ‎

Amanida de sípia i cansalada

Ingredients:
  • barreja d’enciams
  • 1 sípia
  • 100 g de cansalada a daus
  • 80 g de pasta fresca bullida
Per a la vinagreta d’avellana:
  • oli i vinagre
  • avellanes torrades
  • sal i pebre
Preparació:
 
Per començar a fer l’amanida, salteu els daus de cansalada en una paella amb una mica d’oli.Mentrestant, poseu la barreja d’enciams en un bol. Quan la cansalada ja estigui ben rossa, retireu-la i feu servir el mateix oli per fer saltar la sípia tallada a daus.
Mentre la sípia es va daurant, aprofiteu per fer la vinagreta dávellana. En el got de la batedora, poseu-hi les avellanes, sal, pebre, oli i un raig de vinagre i bateu-ho.
Afegiu la pasta a l’amanida, i serviu-la amb la sípia pel damunt i amanit amb la vinagreta d’avellanes