Primers plats‎ > ‎

Coliflor gratinada amb moixernons

Ingredients:
 
  • 1 ½ Kg de coliflor
  • ¼ l de llet
  • 50 g de nata 
  • 40 g de mantega
  • 40 g de farina
  • 1 bossa de moixernons
  • 2 rovells d’ou
  • sal, pebre i julivert
 
Preparació:
 
Bulliu la coliflor amb molta aigua i escorreu-la. Remulleu els moixernons en aigua calenta.
Prepareu la salsa beixamel i afegiu-hi els moixernons (i l’aigua de remullar-los també), deixant-ho coure  uns deu minuts sense deixar de remenar.Finalment afegiu-hi els rovells d’ou, la nata i la sal, el pebre i el julivert al vostre gust.
Poseu la coliflor en una plata d’anar al forn, cobriu-la amb la salsa  i gratineu-la al forn.