Primers plats‎ > ‎

Macarrons a la pugliana

Ingredients:


  • 250 g de macarrons

  • 1 menat d’espàrrecs verds

  • 2 pastanagues

  • 1 pebrot verd

  • 1 ceba

  • 40 g de tomàquets secs

  • 40 g de formatge emmental ratllat

  • 1 branqueta de farigola (opcional)

  • oli d'oliva, sal i pebre


Preparació:


Poseu a remullar els tomàquets  en una tassa d’aigua una o dues hores abans de preparar la recepta.

Talleu ben petites totes les verdures, inclosos els tomàquets.

Poseu-les a coure a foc suau, en una paella amb 5 cullerades soperes d’oli d’oliva, sal, pebre i la branqueta de farigola, (si la teniu) fins que siguin cuites.

Bulliu els macarrons, i un cop cuits coleu-los, tot reservant una tassa de l’aigua de la cocció.

Poseu una cassola al foc ben fort, amb les verdures, els macarrons i el formatge ratllat. Remeneu-ho tot plegat uns 4 o 5 minuts, fins que el formatge es fongui i les verdures quedin ben repartides pel mig