Primers plats‎ > ‎

Albergínies farcides de verdures i moixernons

Ingredients:

 

·       2 albergínies

·       porro, ceba, pebrot vermell, pastanaga, carbassó

·       15 g de moixernons

·       formatge ratllat per gratinar

·       oli d’oliva, salsa de soja, sal i pebre

 

Preparació:

 

Poseu els moixernons en remull cobrint-los d’aigua. Talleu les albergínies per la meitat, buideu-les en forma de barqueta i poseu-les en una safata amb sal, pebre i un raig d'oli. Coeu-les al forn a 180ºC fins que siguin toves.

Prepareu el farcit posant a sofregir en una paella amb una mica d'oli, el porro, la ceba, la pastanaga i el pebrot, tot tallat a trossos petits. Afegiu-hi també la polpa de les albergínies i el carbassó tallats a daus. Quan comenci a daurar-se afegiu-hi els moixernons junt amb l’aigua de remullar-los, un raig de salsa de soja, salprebreu-ho i deixeu-ho acabar de coure, fins que s’hagi begut el líquid.

Farciu les albergínies amb aquestes verdures, poseu-hi formatge pel damunt i serviu-les  gratinades.