Postres‎ > ‎

Plum cake de xocolata

 
 
Ingredients:
  •  200 g de farina
  •  100 g de fécula de patata
  •  100 g de mantega
  •  80 g de sucre glaç
  •  75 g de sucre
  •  100 g de taronja confitada a daus
  •  60 g de nous trencades
  •  60 g de pinyons
  •  100 g de cobertura de xocolata
  •  1 cullerada de postre de vainilla en pols
  •  1 sobre de llevat químic
  •  3 ous
  •  un pessic de sal

 

Preparació:
 
Deixeu la mantega a temperatura ambient i treballeu-la amb el sucre glaç.
Bateu ben fort els ous amb Afegiu-hi la farina, la fécula i el llevat i remeneu fins a obtenir una massa homogènia. Afegiu-hi la xocolata desfeta al bany maría i la mantega tot remenant. Ajunteu-hi les nous trencades, els pinyons i la taronja i barregeu-ho.
Col-loqueu aquesta massa en un motlle untat amb mantega i coeu-lo al forn a 180º durant 45 minuts aproximadament. Deixeu-lo refredar i desenmotlleu-lo.