Primers plats‎ > ‎

Mil fulls de tomàquet carbassó i mozzarella

Ingredients:
 
  •  4 tomàquets madurs
  •  1 carbassó
  •  125 g de mozzarella fresca
  •  25 g de pinyons
  •  25 g de formatge parmesà
  •  100 g d’oli d’oliva
  •  1 gra d’all
  •  alfàbrega (fresca o seca)
  •  sal

 

Preparació:
 
Prepareu una salsa pesto triturant els pinyons, el gra d’all, el formatge, l’oli, l’alfàbrega i un polsim de sal.
Talleu el carbassó a rodanxes primes i coeu-les en una paella amb unes gotes d’oli, pels dos costats. Talleu els tomàquets i la mozzarela en rodanxes. Munteu el plat alternant rodanxes de tomàquet, de mozzarela i de carbassó. Saleu-ho a mida que aneu muntant els pisos. Amaniu-ho amb la salsa pesto i ja ho podeu servir.