Primers plats‎ > ‎

Panadons

 
 
Ingredients:
Per la massa :
  •  2 ous
  •  200 ml d’oli
  •  200 ml de llet
  •  un pessic de sal
  •  2 cullerades de postre de llevat químic
  •  500 g de farina de mitja força
Pel farcit :
  •  espinacs
  •  50 g de pinyons
  •  100 g de panses sultanes

 

Preparació:
 
Barregeu els ous, la llet ,l’oli, la sal i el llevat. Aneu-hi afegint la farina de mica en mica tot amassant fins que quedi una bola que no s’enganxi als dits.
Sense deixar-la reposar, talleu la massa en panets petits. Poseu oli al taulell, i estireu aquest panets amb el curró fins que quedin plans. Poseu-hi els espinacs al mig (els espinacs els heu de bullir i fregir amb all, julivert, panses i pinyons)i tapeu-los amb la mateixa massa fent la forma de panadó.
Unteu una safata amb oli, poseu-hi els panadons i enforneu-los a180º fins que estiguin ben rossos