Postres‎ > ‎

Galetes de civada, nabius i xocolata

 Ingredients:
  • 175 g de farina
  • 25 g de preparat de farina de civada
  • 140 g de mantega pomada
  • 50 g de sucre
  • 50 g de sucre moreno
  • 75 g de nabius
  • 100 g de gotes de xocolata blanca per anar al forn
  • 1 ou
  • 1 cullerada de postres d’impulsor

 

Preparació:
 
Barregeu els sucres amb la mantega. Afegiu-hi l’ou i remeneu-ho bé.
Afegiu-hi la farina, la farina de civada i l’impulsor i barregeu-ho fins que la massa sigui compacta.
Afegiu-hi els aranyons i les gotes de xocolata i remeneu fins que estiguin ben repartides.
Feu boles amb l’ajuda de dues culleres i poseu-les damunt d’una plata d’anar al forn untada amb oli o d’un silpad (procurem que estiguin una mica separades perquè no s’enganxin)
Poseu-les al forn calent a 180º durant 15 minuts.